Nosaltres

Nosotros

Rosa Delgado Leyva i Susana Campoy Alonso, sòcies fundadores de Cosersinhilo Produccions i Distribucions S.L

Cosersinhilo produccions S. L es va crear a Barcelona (Espanya) arran de la realització del curtmetratge "Ai el chacho sí que sap" (2017),el nostre primer treball.

Fruit del resultat d'un somni de tres amigues quan érem estudiants d'art, cinema o teatre. I com creiem en els ocells que tenim en el cap, decidim llançar-nos a l'abisme. Susana Campoy Alonso, economista empresària i actriu, qui encarna el personatge d'Antonia en el Chacho, va assumir l'adreça de la productora. Berta Xirinachs i Codina, artista multidisciplinari i poeta visual, va ser la directora artística i un dels tres pilars iniciàtics de la nostra primera pel·lícula. L'altre pilar és Rosa Delgado Leyva, guionista i directora del curtmetratge, qui assumeix funcions de comunicació, guions, projectes i molts altres aspectes compartits, com el de la distribució, al costat de Susana Campoy Alonso.

Una altra figura que es va sumar in extremis a dirigir la producció del nostre curt, després que altres productors abandonessin consecutivament el projecte un darrere de l'altre, és Susana de la Mata, qui en l'actualitat forma part de l'equip de Cosersinhilo amb col·laboracions puntuals.

Rosa Delgado Leyva, Susana de la Mata Serrano, Berta Xirinachs i Codina, Susana Campoy Alonso
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat